Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

BYLINKY PRO ZDRAVÍ -Růžena Schmidtová
Malecká 221
537 05 Chrudim
tel: 724 246 444
rosa2000@seznam.cz
nezávislý partner OKG,reg.č. 03-000549
IČO 69119741

NOVINKY

arr3Kosmetika ViCelaPleťová kosmetika bez parabenů, alergenů a silikonů, za velmi příznivou cenu. ... arr3Nespěchejte do rakve - kniha"VAROVÁNÍ:  aplikace informací z této knihy může vážně ohrozit nemoce, které si pěstujete""Knihu je...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Už nemá zameškané hodiny!

Synovec Petr (7let) navštěvoval 2. třídu ZŠ. Měl velmi oslabenou imunitu. Za 1. pololetí zameškáno 210 hodin. Po seznámení s výrobky firmy OKG začal denně užívat 1 lžičku OK Alfa plus a OK Omega plus. Díky výrobkům jeho imunita zesílila tak, že ve 2. pololetí byly zameškány pouze 2 hodiny. Nyní je mu 10 let a je stále zdráv.

Šárka V., Boršice

 

Astma je pryč!

Od narození naší dcerky jsme bojovali s ekzémem. Ve 2 letech jí bylo zjištěno i astma. Lékaři nám stále dávali různé mastičky, koupele, následně i homeopatika..., ALE MARNĚ! Na astma jsme měli 2 dýchací spreje. Vloni začala dcerka užívat výrobky OKG - OK Alfa+, OK Omega+ a poté jsme přidali ještě OKG Factor Base. Po 2 měsících užívání výrobků OKG je ekzém pryč. A na alergologii nám bylo sděleno, že je vše v pořádku a dýchací spreje nemusíme používat. ASTMA JE PRYČ! Jsem s výrobky OKG velmi spokojena! Užíváme je celá rodina.  (Kateřina M., Žacléř)

 

 


Toto nejsou oficiální stránky společnosti OKG s.r.o. a nejsou společností schváleny. Část textů je převzata z oficiálního webu společnosti.

ZBOŽÍ V AKCI

cena 140 Kč
do košíku:

ANKETA

Dáváte přednost bylinkám před léky?

Velice často Velice často 40% Většinou ano Většinou ano 24% Někdy ano Někdy ano 18% Vůbec Vůbec 18%

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.