Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

BYLINKY PRO ZDRAVÍ -Růžena Schmidtová
Malecká 221
537 05 Chrudim
tel: 724 246 444
rosa2000@seznam.cz
nezávislý partner OKG,reg.č. 03-000549
IČO 69119741

NOVINKY

arr3Kosmetika ViCelaPleťová kosmetika bez parabenů, alergenů a silikonů, za velmi příznivou cenu. ... arr3Nespěchejte do rakve - kniha"VAROVÁNÍ:  aplikace informací z této knihy může vážně ohrozit nemoce, které si pěstujete""Knihu je...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Už nemá zameškané hodiny!

Synovec Petr (7let) navštěvoval 2. třídu ZŠ. Měl velmi oslabenou imunitu. Za 1. pololetí zameškáno 210 hodin. Po seznámení s výrobky firmy OKG začal denně užívat 1 lžičku OK Alfa plus a OK Omega plus. Díky výrobkům jeho imunita zesílila tak, že ve 2. pololetí byly zameškány pouze 2 hodiny. Nyní je mu 10 let a je stále zdráv.

Šárka V., Boršice

 

Astma je pryč!

Od narození naší dcerky jsme bojovali s ekzémem. Ve 2 letech jí bylo zjištěno i astma. Lékaři nám stále dávali různé mastičky, koupele, následně i homeopatika..., ALE MARNĚ! Na astma jsme měli 2 dýchací spreje. Vloni začala dcerka užívat výrobky OKG - OK Alfa+, OK Omega+ a poté jsme přidali ještě OKG Factor Base. Po 2 měsících užívání výrobků OKG je ekzém pryč. A na alergologii nám bylo sděleno, že je vše v pořádku a dýchací spreje nemusíme používat. ASTMA JE PRYČ! Jsem s výrobky OKG velmi spokojena! Užíváme je celá rodina.  (Kateřina M., Žacléř)

 

 


Toto nejsou oficiální stránky společnosti OKG s.r.o. a nejsou společností schváleny. Část textů je převzata z oficiálního webu společnosti.

ZBOŽÍ V AKCI

cena 140 Kč
do košíku:

ANKETA

Dáváte přednost bylinkám před léky?

Velice často Velice často 40% Většinou ano Většinou ano 24% Někdy ano Někdy ano 18% Vůbec Vůbec 18%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů